Justerbar refleksvest

Bli synlig i mørket!


Justerbare refleksvester til voksne lar deg enkelt bli sett når mørket faller. Sørg for å være synlig med våre lette, komfortable og justerbare vester.

Velg pakke
Mest populær!

Gratis frakt: Uansett hvilken pakke du velger, så betaler du INGENTING for frakten.


Hvorfor bruke justerbar refleksvest?


Å bruke refleks er det beste du kan gjøre for å holde deg og dine trygge i mørket. Her kan du lese fakta om hvorfor du alltid bør bruke refleks om kvelden eller når det er dårlig sikt.


Mange nestenulykker

Over 32 prosent av norske bilførere har opplevd nestenulykker med fotgjengere og syklister i mørket. Det viser undersøkelse utført av TNS Kantar på oppdrag for Trygg Trafikk og Fremtind høsten 2020. Marginene mellom en nestenulykke og en alvorlig ulykke er små.

Sekundene teller

Går du uten refleks vil en bilist i 50 km/t kun ha 2 sekunder på å se deg. Bruker du refleks har bilisten 10 sekunder til rådighet.

Kun 45 % voksne bruker refleks

I undersøkelse utført av TNS Kantar i 2020, på vegne av Trygg Trafikk og Fremtind, sier mer enn 7 av 10 voksne at de alltid eller ofte bruker refleks. I virkeligheten er det helt annerledes. Trygg Trafikks fysiske tellinger i 2020 viser at kun 45 prosent bruker refleks.

Du blir lurt av gatelys

Gatebelysning skaper falsk trygghet, og mange tror at det ikke er nødvendig med refleks når de går i områder med gatelys. Det er galt. Selv om du ser bilen, ser ikke bilisten deg. Derfor er det en billig livsforsikring å alltid bruke minst én refleks når du er ute og går i mørket.

Uten refleks er du "usynlig"

Uten refleks er du først synlig på 25 – 30 meters hold, mens du med refleks synes på 140 meters hold når bilen bruker nærlys.

Husk at reflekser er forbruksvare

Refleksene dine blir naturlig nok slitt over tid, og slitasje og riper svekker reflekseffekten. Det er derfor lurt å skifte ut refleksen når den begynner å få mye riper eller er synlig falmet.

Det samme gjelder refleksvester. Dersom du har vasket vesten 20-30 ganger er reflekseffekten svekket så mye at bør kjøpe en ny.


En komfortabel refleksvest


I motsetning til vanlige refleksvester som gjerne er store og posete er denne svært liten og nett og man merker nesten ikke at man har den på seg. Perfekt for feks løpeturen!Sørg for å bli sett i mørketSlik bestiller du


For å bestille hos Brukrefleks må du klikke deg til det produktet du ønsker å bestille. Fra produktssiden finner du en stor "bestill"-knapp. Når du klikker på denne vil et bestillingsskjema åpne seg.

Du fyller enkelt ut bestillingskjema ved å taste inn ditt telefonnummer og deretter klikke på "Hent". Da vil skjema fylle seg ut automatisk. Ps. Du kan også fylle ut skjema på vanlig måte.

Du finner alle våre produkter her.

Vi streber etter å sende ut våre bestillinger fortløpende. Du må påregne at leveringstiden kan være fra 3 - 6 virkedager etter du legger inn din bestilling.


Du får gratis frakt og 14 dager åpent kjøp


Når du handler våre justerbare refleksvester eller andre produkter fra vår nettside, får du varen(e) tilsendt med gratis frakt. Dette gjelder på alle bestillinger. Du har også 14 dagers åpent kjøp, hvilket betyr at om du angrer, eller av andre grunner ikke ønsker varen, så får du 100 % av pengene refundert.

Bestill nå